Wie ben ik?

0518-Serlui-Natalie-10-websize

Hi!
Ik ben Natalie, zonder h, Serluï, twee puntjes op de i ;-.
Ik werk sinds 2003 als personal stylist, maar noem mezelf tegenwoordig: Kledingstrateeg.

Ik werkte als styliste voor diverse BN’ers, heb jarenlang een lifestyle column op radio 10 Gold gehad en schreef artikelen voor onder andere Tom Sebastian en Libelle. Ook ontwikkelde ik een kleding advies cursus voor de NTR die tegenwoordig bij Omroep Max online te volgen is.

De afgelopen jaren richt ik me uitsluitend nog op de zakelijke markt met lezingen, masterclasses, personal shopping voor ondernemers en tailormade styling bij bedrijven voor zowel dames als heren.

Ik volgde diverse styling opleidingen en besloot in 2003 de evenementen business achter me te laten. Toen ik van personal styling mijn beroep ging maken, was ik helemaal niet zo fashionable.

Trends heb ik nooit zo interessant gevonden. Ik vind het belangrijker om er goed en stijlvol uit te zien en me zeker te voelen. Zowel in mijn werk als privé. 
Dat is nog steeds de kern van wat ik doe en wat ik aan mijn klanten overbreng. 

Het gaat erom wie jij bent, hoe je wilt overkomen en hoe de keuze voor bepaalde outfits kan bijdragen aan jouw uiteindelijke succes. Welke doel heb je? Om dat te bereiken heb je ook de juiste personal presence nodig. En daar komt een kledingstrategie bij kijken. Vandaar : kledingstrateeg!

Kleding is zoveel meer dan een omhulsel van de buitenkant: het is een tool om beter te functioneren en om jezelf beter te presenteren, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt.

En iedere keer dat ik dat bij mijn klanten zie gebeuren, geeft mij dat zó veel energie!

‘Self-confidence is the best outfit. Rock it and own it!’

TwitterFacebook and LinkedIn

natalie@natalieserlui.com

 

2 Thoughts on Wie ben ik?

 1. Hallo Natalie,
  heb jou net ontdekt via beautybusinesssupport 4.0 van Tom Sebastian. Was leuk om wat bij te leren.
  Ik ben een O Type en een diepe winter.
  Graag had ik geweten wat voor (zwarte?) jurk er bij mij past die niet al te veel mijn rondingen accentueert. Kan hierop geborduurd worden? Zijn er ook vestjes/schortjes ? (1m57, bovenmaat 46, ondermaat 42, 83 kilo)
  Met dank voor je reactie,
  Caroline

  Reply
  • Lieve Caroline, Ik zie nu pas je reactie! Excuses. Gelukkig heb je inmiddels meegedaan aan de Closet Detox workshop en heb je hopelijk veel van geleerd. heel veel liefs Natalie

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *