‘Share what you wear!

Heb jij dringend behoefte aan een nieuwe, fijne basic in je kast? Zo’n ‘altijd-goed-jurkje’ dat ook nog heerlijk zit? En ben jij benieuwd hoe je bij de aanschaf van jouw topstuk, ook nog eens een ander kunt helpen?

GEEF, DEEL EN ONTVANG!
Wanneer je een NSRL jurkje koopt, doneer jij er automatisch een aan iemand in jouw omgeving die het op dit moment wat zwaarder heeft.
Daar bovenop krijg jij zelf ook nog eens 21% korting op jouw jurkje!

IEDERE GARDEROBE VERDIENT EEN NSRL
Er is in jouw omgeving vast wel iemand die het op dit moment moeilijk heeft… Misschien is die persoon net haar baan kwijt en moet ze weer solliciteren. Of heeft ze een eigen bedrijf en probeert ze met betere zichtbaarheid haar business online een boost te geven. Wie gun jij het heerlijke gevoel dat je krijgt bij de aanschaf van een mooi, tijdloos én op het lijf geschreven jurkje?

Welke persoon verdient dat NU?! Verras haar met deze actie! Door voor jezelf een jurkje MET korting te bestellen, ontvangt zij er gratis eentje van ons. Hoe mooi is dat?
Iedere garderobe verdient een NSRL Tailormade jurkje en dankzij jouw aankoop, heeft de door jou gekozen gelukkige er straks ook een in haar kledingkast!


VOOR IEDER FIGUUR T/M MAAT 46
NSRL heeft voor ieder kleurtype en iedere figuurvorm tot en met maat 46, stijlvolle jurkjes ontworpen. De jurkjes zijn makkelijk te combineren en geschikt voor iedere gelegenheid.
De stof is kwalitatief, heeft een rijke uitstraling en zit comfortabel, dus ook goed te dragen wanneer je thuis aan het werk bent.

HOE WERKT HET?
Ten eerste wil je natuurlijk weten, welk NSRL jurkje perfect op jouw lijf geschreven is.
Start met het invullen van de tailor-made test op www.natalieserlui.com: NSRL Tailormade

Wanneer je alle stappen doorlopen hebt, krijg jij te zien welke figuur vorm je hebt en welke kleuren jou het meest flatteren. Vervolgens kun je een jurkje kiezen en aanschaffen dat bij dit advies hoort.

AFREKENEN, KORTING EN DONEREN
Vul bij het afrekenen van jouw bestelling de kortingscode DONATE2021 in voor jouw 21% korting.

Bij de bestel notities geef je de naam en het email adres op van degene aan wie jij een jurkje wilt doneren.
Wij versturen dan de bestelcode naar de gelukkige toe!
Zij kan dan ook de tailormade test doen en met haar persoonlijke code een jurkje bestellen. Ze ontvangt dan uiteraard een jurkje dat bij haar figuur en persoonlijke kleuren past, zodat ook zij vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar in kan gaan.

ZELFVERTROUWEN IS DE BESTE OUTFIT!
Share what your wear en maak gebruik van deze actie!
Bestel jouw NSRL tailormade jurkje dat op jouw en op haar lijf geschreven is en jullie beiden het zelfvertrouwen geeft dat je nodig hebt om te rocken in het nieuwe jaar! Geven was nog nooit zo leuk voor jezelf om te doen en makkelijk om te regelen!


De Donate Tailormade actie loopt van 5 februari a.s. tot en met 21 maart 2021.

Zolang de voorraad strekt.

ZO BLIJ ZIJN KLANTEN MET HUN NSRL JURKJE:

Astrid over de Fierce dress
“Een jurkje wat je elke dag zou willen dragen. Het is een recht model maar toch super vrouwelijk. Hoge laarzen of gympen maken de uitstraling steeds weer anders. Ik wil deze graag in meer kleuren!”

Sonja over de Honesty dress

Zit heerlijk en mooie kleur. Ook makkelijk wassen en hup weer aantrekken. Blijft ook mooi.

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *