“DOOR EEN MOOI JURKJE IS NOG NOOIT EEN OORLOG ONTSTAAN”

Afgelopen week gaf ik weer de lezing

“Zelfvertrouwen is de beste outfit”.

Styling is geen hogere wiskunde, maar een optelsommetje van kennis, trends en toeval. Tijdens de lezing vertel ik hoe een outfit kan bijdragen aan zelfvertrouwen. Denk aan kleuren, stijlen, pasvormen en stoffen en het effect daarvan op zowel jezelf als je omgeving. Als ik zo’n interactieve lezing geef dan kom ik in een bepaalde flow waarin ik tijd, plaats en gelegenheid vergeet omdat ik volledig opga in de mensen die er zijn en de positieve energie die ontstaat.
Doordat ik altijd gefocust ben op de deelnemers en de inhoud van mijn verhaal, word ik nooit gehinderd door onzekerheid of twijfel. Ik voel zoveel liefde voor mijn werk en dankbaarheid dat ik mijn passie überhaupt heb mogen vinden. Geen dag voelt het of ik echt aan het werk ben. Het is fantastisch om mensen in hun kracht te zetten door een goed kledingadvies of het aanmeten van een tailormade NSRL jurkje.

Ik doe misschien geen levensreddend werk, maar anderzijds is er naar mijn idee door een mooi jurkje of toffe outfit in elk geval nog nooit een oorlog ontstaan.


Wil je meer weten of ben je op zoek naar een leuke spreker? DM of mail : natali
e@natalieserlui.com

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *