Heb jij ook de mooiste Kerst cadeaus voor je familie gekocht maar is de bodem van je portemonnee in zicht?
En hoe hard heb jij tóch die feestelijke schoenen nodig?

Omdat het bijna Kerst is en alles al genoeg kost maar wij jou er graag mooi bij laten lopen, hebben wij mooie aanbiedingen op NSRL leren tassen en onze mooiste schoenen voor de feestdagen.

Deze beauties met kerst korting zijn de blokhakken van Noë! Deze Italiaanse cognac pumps en taupe pumps hebben een hakhoogte van 10 centimeter en passen werkelijk bij iedere outfit; denk aan een elegant feestelijk jurkje met de Kerst, maar ook onder de flared jeans die helemaal hot item zijn in 2019 fashion zullen ze fantastisch bij matchen.

https://www.natalieserlui.com/product/noe-italiaanse-pump-ruggine-cognac/

Als je het leuk vindt om personal styling tips online te ontvangen hoe je deze pumps kunt combineren bij jouw persoonlijke figuurtype en kleuren, dan kun je de stylechecker invullen en zul je maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen!

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *