Tegen de stroom inzwemmen. Je niet conformeren aan dat wat mainstream is. Aan dat wat ‘iedereen’ doet.
Durf jij dat?

Ik niet altijd maar nu wel. Want ik heb een kledinglijn ontworpen die niet per se direct totally fashionable is.

Ga ik jullie dan vertellen dat je er oubollig bij moet lopen?
Niet oubollig maar wel stijlvol. Tijdloos. Comfortabel. Een ‘altijd goed’ look.
En vooral: persoonlijk advies voordat je iets aanschaft. Want wie ben jij, wat wil je uitstralen en hoe kan kleding hieraan bijdragen? Word dat weleens aan je gevraagd in een winkel? Of bij de aanschaf via een webshop? Eerlijk?

Begrijp me niet verkeerd. Want fashion is leuk, spannend en creatief.

Maar fashion is ook vermoeiend en soms heel erg onhandig.

Voor je het weet is die te leuke broek waar je een paar honderd euro voor hebt neergeteld alweer oud nieuws voor je gevoel. Of die brede leren riem waar je krom voor lag had alweer een smalle moeten zijn volgens de ‘do en don’t’-lijstjes’ in de bladen.
En wat dacht je van die schoenen met ronde neus die nog eigenlijk prima kunnen? Niet meer goed. Want punten zijn het helemaal nu. Bij wijze van spreken dan.

Daar waar men (jullie, de klanten en de winkels) altijd afhankelijk zijn van wat de ontwerpers voorschrijven, bedacht ik mij een aantal jaren geleden dat het juist wel handig is om een stapje terug te doen en eens te kijken hoe ik de bomen in het bos iets zichtbaarder kan maken in fashionland voor jou.
Want jij bent misschien die hardwerkende drukke of ambitieuze vrouw die er graag goed uit wilt zien, goede pasvormen draagt en stoffen met een ‘rijke’ uitstraling belangrijk vindt. En die graag een aantal items in de kast wilt hebben die wat langer meegaan. En die jouw zelfvertrouwen geven omdat je zeker weet dat ze je goed staan.

En jij wilt ook wel graag objectief advies toch? Over wat er bij jouw figuurtype past, welke kleur jou flatteert en hoe je combineert.
Je wilt niet weten hoeveel ongedragen items met prijskaartje er nog aan een vrouw gemiddeld in haar kast heeft hangen. Herkenbaar?

Daar bied ik de oplossing voor met de NSRL kledinglijn en het gratis online advies dat je minstens een keer per maand ontvangt. Want voor ieder figuurtype is een model jurkje beschikbaar. En voor ieder kleurtype trouwens ook.

Als jij benieuwd bent wat jou staat, kun je de stylechecker op de website doen. Of een vrijblijvende afspraak maken bij NSRL in de showroom.

Er is een all-seasons collectie die de handrem gooit op de snel wisselende trends of juist ook weer makkelijk te combineren is met trendy schoenen en accessoires.

Dus niet helemaal fuck fashion. Maar wel een beetje.

Doe de style checker en schrijf je in voor de nieuwsbrief :stylechecker

Maak een afspraak in de showroom:natalie@natalieserlui.com of 0615388931

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *